DATARECOVERY: Főoldal
BELÉPÉS  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Főoldal

Adatfeldolgozás

Következő fejezet: Adatmegsemmisítés

Adatfeldolgozás

Adatmentés, adatvissza: Adatfeldolgozás

Szakértői vélemények, digitális igazságügyi szakértés

Az adathordozókkal való beható foglalkozás eredményeként olyan információkat is olvasni tudunk, amelyeket átlagos felhasználók csak részlegesen vagy egyáltalán nem érnek el. Az operációs és fájlrendszerek jellemzőinek és funkcióinak részletes ismerete révén elérhetetlennek vagy nem létezőnek tűnő adatok sem maradnak rejtve előlünk.

Igazságügyi szakértői vélemények készítése, mint például rejtett adatok, vagy adatnyomok felfedése, beleértve a szándékosan elrejtetteket is, kifejezetten keresett igazságügyi eljárásaiban.

Adatelemzés és feldolgozás

Az adatokkal különböző szinten végzett folyamatos tevékenységünknek köszönhetően olyan fejlett eszközöket és kutatási, elemzési illetve feldolgozási eljárásokat dolgoztunk ki, amelyeket jóformán bármely területen alkalmazni lehet. Ezeket a képességeket nagy adatállományok feldolgozásánál vagy ismeretlen illetve nem dokumentált adatformátumokkal való munka során vesszük igénybe.

Adatkonvertálás

A történelem, a verseny, az eltérő igények mellett számos egyéb tényező is szerepet játszott abban, hogy sok különböző fájlformátum jöjjön létre. Mindegyiket egy adott feladathoz, egy adott környezetben, adott időben és adott céllal hoztak létre, és mindegyik előnyöket és hátrányokat is hordoz. Ugyanakkor az igen széles változatosság egy általános negatívummal is jár: a kölcsönös inkompatibilitással. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy belefutunk olyan fájlokba, amelyek tökéletes állapotban vannak, mégsem tudjuk azonban őket egy adott hardveren és/vagy egy adott szoftverrel megnyitni.

Az ilyen problémák megoldására kínáljuk az adatkonvertálási szolgáltatásunkat, az adatok egyik formátumról a másikra való átírását. Ez a szolgáltatás ugyanakkor nem lehet mindig sikeres, de egyedi megoldásainkkal szinte mindig sikeresen tudunk különböző adattípusok és formátumok igen széles spektrumát konvertálni.

KERESÉS
Kapcsolat Első ségely
© DATARECOVERY. Minden jog fenntartva.
» Köszönet a kiváló szolgáltatásukért. Tanúsíthatom, hogy elsőosztályú munkát végeztek. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%-os] adatmentési arány, amire más cégek nem voltak képesek... « R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Adatmentés (Adatvissza) USB-s Flash-ről, SSD meghajtó, memória kártyákról
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski