DATARECOVERY: Főoldal
BELÉPÉS  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Főoldal

Adatmentés – Időtartam

Előző fejezet: Adatmentés – Árak

Minden különleges adatvesztés esetén Ön ki tudja választani azt a helyreállítási módot, amely a legmegfelelőbb Önnek:

Expressz adatmentés

Expressz adatmentés

A leggyorsabb, sürgősségi adatmentés

Ingyen hozzuk el adathordozóját (a szolgáltatás Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Németországban él).
A diagnózist és az adatmentést prioritásként kezeljük, és azonnal elkezdjük.
NON-STOP dolgozunk adathordozóján, nem vagyunk tekintettel a munkaidőre, a hétvégére és az ünnepekre sem. Szükség esetén egyszerre több szakember is dolgozik a megoldáson.
Ez a szolgáltatás kimondottan ajánlott meghibásodott RAID tömbök illetve merevlemezek sürgős mentése esetén, továbbá kritikus adatok gyors helyreállítására.

Standard adatmentés

A leggyakoribb adatmentési mód. Ha külön nem kéri, akkor megrendelését normál munkatempóban dolgozzuk fel.

Ingyen hozzuk el adathordozóját (a szolgáltatás Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Németországban él).

Economy adatmentés

Azokban az esetekben ajánljuk, amikor az időtényező nem játszik szerepet, az ár viszont annál inkább.

Egyszerűen tudassa velünk, mennyit lenne hajlandó fizetni. Ezt a megoldást komoly anyagköltséget igénylő eljárásoknál nem lehet igénybe venni.

Ezeket a megrendeléseket értelemszerűen alacsony prioritással kezeljük, az átfutási idő pedig nyilván hosszabb.

FIGYELEM! Felhívjuk a figyelmét, hogy ha a megadott összeghatáron beül az adatmentés nem kivitelezhető, akkor az adatmentési eljárást nem végezzük el. Ilyen esetben a megrendelését a „nem kivitelezhető” jelzővel illetjük. Akciók és kedvezmények nem vehető igénybe.

Ugyanakkor még az Economy Adatmentés esetében is ingyen hozzuk el adathordozóját (a szolgáltatás Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Németországban él).

KERESÉS
Kapcsolat Első ségely
© DATARECOVERY. Minden jog fenntartva.
» Köszönet a kiváló szolgáltatásukért. Tanúsíthatom, hogy elsőosztályú munkát végeztek. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%-os] adatmentési arány, amire más cégek nem voltak képesek... « R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Adatmentés (Adatvissza) USB-s Flash-ről, SSD meghajtó, memória kártyákról
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski