DATARECOVERY: Főoldal
BELÉPÉS  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Főoldal

Az adatmentésről

Következő fejezet: Az adatvesztés tünetei
Adatmentés, adatvissza: Az adatmentésrőlA mai világban a legtöbb információt digitális formában tárolják. A modern technológia számos előnnyel bír: lényegesen csökkenthetik a munkaidőnket és ezzel kényelmesebbé tehetik életünket. A digitalizálás ugyanakkor veszélyekkel is jár, amelyeket általában akkor ismerünk föl, amikor már túl késő.
Egyetlen technológia sem jár veszélyek nélkül és egyetlen biztonsági intézkedés sem nyújt 100 százalékos védelmet. Ez alól az adatok feldolgozása és tárolása sem képez kivételt.
Mi is akkor az adatmentés? Képzeljen el egy olyan helyzetet, amelyben nem tud hozzáférni digitálisan tárolt adataihoz. A megelőzés persze jelentősen csökkentheti, de soha ki nem zárhatja ezt a kockázatot. Minden egyes adatvesztésnél számos együttható játszik össze, így a megoldásoknak is szinte mindig testreszabottaknak kell lenniük. A következményeket csak így lehet minimalizálni.
Mindennapi életünkben a digitális technológiák változása más és más integrálási követelményeket kíván, amely magukra az adathordózókra is vonatkozik. Számos különböző elektromágneses, optikai, mechanikai vagy egyéb adathordozó létezik. Ahhoz, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk, megtanultuk ezen adathordozók sajátos funkcióit, főbb jellemzőit és műszaki specifikációikat.
Adatmentés, adatvissza: Az adatmentésrőlAz adatmentési technológiák körét jellemző változatosság ugyanúgy megtalálható az adatokkal közvetlenül dolgozó alkalmazásoknál. Ezen a területen a fejlődés hihetetlenül gyors. Ezt figyelemmel kísérve illetve tanulmányozva, továbbá alkalmazott kutatások révén az adatmentési szolgáltatásunk jóformán az összes operációs és fájlrendszerre kiterjeszthető.
A kár nem feltétlenül magán az adathordozón jelentkezik. Az adatok különböző szinteken válhatnak elérhetetlenné, így például egyes fájlok sérülhetnek, ez pedig nem feltétlenül mechanikai hibákra vezethető vissza. Ennek megfelelően a fizikailag sérült fájlokhoz való hozzáférést is meg tudjuk oldani, sőt, jelszóval védett dokumentumok sem jelentenek akadályt számunkra.
Függetlenül attól, hogy egy elterjedt, mindennapos meghibásodásról vagy egyedi jelenségről van szó, a motivált és jól képzett szakemberekből álló csapatunk kellően felkészült ahhoz, hogy a legváratlanabb adatvesztési helyzetekkel is megbirkózzon.
KERESÉS
Kapcsolat Első ségely
© DATARECOVERY. Minden jog fenntartva.
» Köszönet a kiváló szolgáltatásukért. Tanúsíthatom, hogy elsőosztályú munkát végeztek. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%-os] adatmentési arány, amire más cégek nem voltak képesek... « R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Adatmentés (Adatvissza) USB-s Flash-ről, SSD meghajtó, memória kártyákról
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski