DATARECOVERY: Főoldal
BELÉPÉS  Záchrana dat, obnova dat | DATARECOVERYZáchrana dát, obnova dát | DATARECOVERYRecuperare de date, salvare de date | DATARECOVERYВосстановление данных, спасение данных | DATARECOVERYRikuperimi i të dhënave, shpëtimi i të dhënave | DATARECOVERYRécuperation des donées, restauration des donées | DATARECOVERYDatenrettung, Datenwiederherstellung | DATARECOVERYData Recovery, Data Rescue | DATARECOVERY
DATARECOVERY: Főoldal

Adatmentési GyIK

Mikor kell adatmentési szolgáltatást igénybe venni?
Ide kattintva talál leírást az adatvesztés tüneteiről.
Alapvetően akkor fogja igénybe venni szolgáltatásainkat, amikor egyszerűen nem tudja megnyitni fájljait. Sajnos abban az esetben nem tudunk segíteni, ha az adat (pontosabban az adathordozó) fizikailag nem érhető el.
Hogyan előzhetem meg az adatvesztést?
Készítsen BIZTONSÁGI MENTÉS – ennek jelentőségét egyszerűen nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ha gondolja, szívesen adunk Önnek tanácsokat ebben a kérdésben.
Rendszeresen ellenőrizze a biztonsági mentés állapotát is.
Használjon vírusirtót.
Számítógépét és adathordozóját tiszta és biztonságos környezetben tartsa. Óvja őket a portól illetve gondoskodjon a megfelelő hűtésről.
Kellő gondossággal bánjon számítógépével illetve adathordozójával! (Különösen kerülje a mechanikai sérüléseket, ütéseket, nagy hőmérsékletingadozásokat, stb!)
Mennyit kell fizetnem az adatmentésért?
Kérjük, vessen egy pillantást a tájékoztató jellegű árlistánkra.
Mennyi idő vesz igénybe az adatmentés?
A gyorsdiagnózis felállítását illetve a sikeres adatmentés valószínűségének megbecslését néhány óra alatt elvégezzük. Az adatmentés általában két napnál többet nem igényel. Az ügyfél kérésére azonban rövid határidőre is vállaljuk az adatmentés elvégzését. Ilyenkor folyamatosan azon a megrendelésen dolgozunk, az adathordozó átvételétől egészen az adatmentési folyamat lezárásáig.
Foglalkoznak merevlemezek javításával?
Egy merevlemez megjavítása általában költségesebb, mint egy új lemez vásárlása. Ebből adódóan nem foglalkozunk javítási munkákkal.
Foglalkoznak alkatrészek árusításával?
Nem.
Hogyan jutathatom el a sérült adathordozót?
Az adathordozó hozzánk való eljuttatását teljes egészében Önre bízzuk. Ide kattintva egy rövid összefoglalót talál arról, hogy mire is ügyeljen.
Hogyan zajlik az adatmentés?
Részletes leírást ide kattintva talál.
Mire mentik a visszaállított adatokat?
Ez is teljes egészében Öntől függ. A visszaállított adatokat vagy az Ön által rendelkezésünkre bocsátott, vagy általunk vásárolt adathordozóra (merevlemez, CD, DVD) mentjük.
Merevlemezek esetén az teljes adatmennyiség, lehetőség szerint bitalapú másolását javasoljuk.
Az adatmennyiségért, illetve egy másik merevlemezre való másolásért külön költséget nem számolunk fel.
A másolást előzetes beleegyezésével végezzük csak el.
Hogyan fizethetek?
készpénzzel elvitelkor
hitelkártyával
előre utalással
utánvétellel (Magyar Posta vagy futárszolgálat)
átutalással (csak egyedi esetekben, előre egyeztetve)
Milyen a sikerarányuk?
A sikerarányukat a következő szavakkal szoktuk jellemezni: „Ha az adathordozón található adat, akkor vissza tudjuk állítani.”. Sikerarányuk a lezárt folyamatokat illetően eléri a 99 százalékot, és az esetek többségében az adatok egészét, azaz 100 százalékát sikerül visszaállítanunk.
Nyomatékosan szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy a „házilag” kivitelezett adatmentési próbálkozások jelentősen csökkentik a sikeres adatmentés esélyét, különösen akkor, ha a merevlemezt megnyitják.
Az adatmentés során megőrizhető-e az adathordozó jótállása?
Az esetek 99 százalékában igen.
Mi garantálja az Önök által kezelt bizalmas adatok biztonságát?
A biztonsági intézkedéseink legjobb bizonyítéka a már meglévő ügyfélkörünk bizalma, akik bizalmas adataikat is ránk bízzák. Fennállásunk óta egyetlen hibát sem követtük el eddig a biztonsági előírások betartása terén.
Mindig készen állunk egyedi szerződéses feltételek kidolgozására, igazodva ügyfeleink igényéhez.
Az adatok biztonságával kapcsolatos ismertetőnket ide kattintva olvashatja.
Jelen lehetek-e az adatmentés során?
Nem, elsősorban adatbiztonsági okokból.
Vállalnak helyszíni kiszállást?
Sajnos az esetek többségében speciális felszerelésekre van szükségünk, amelyek csak a laboratóriumunkban találhatóak. Adathordozóját azonban szívesen és ingyenesen elszállítjuk otthonából (kizárólag Magyarországon, Csehországból, Szlovákiából és Németországból).
Ellenőrizhetem-e a helyszínen a visszaállított adatok meglétét?
Természetesen.
Megvárhatom a diagnózis eredményét?
Igen. Ugyanakkor bonyolult meghibásodásoknál és szoftveres hibáknál a diagnózis akár több órát is igénybe vehet.
KERESÉS
Kapcsolat Első ségely
© DATARECOVERY. Minden jog fenntartva.
» Köszönet a kiváló szolgáltatásukért. Tanúsíthatom, hogy elsőosztályú munkát végeztek. « D. Sanford, SSM, Western Digital
» [100%-os] adatmentési arány, amire más cégek nem voltak képesek... « R. Rahumägi, CTO, Quelle
Kaspersky Lab FlashRecovery: Adatmentés (Adatvissza) USB-s Flash-ről, SSD meghajtó, memória kártyákról
Záchrana dat, obnova dat - DATARECOVERY, s.r.o. - Česky Data recovery, data rescue - DATARECOVERY, s.r.o. - English Daten Rettung, Daten Wiederherstellung - DATARECOVERY, s.r.o. - Deutsch Восстановление данных, спасение информации - DATARECOVERY, s.r.o. - Pусский Récupération de données - DATARECOVERY, s.r.o. - Français Recuperación de datos - DATARECOVERY, s.r.o. - Español Recupero Dati - DATARECOVERY, s.r.o. - Italiano Záchrana dát, obnova dát - DATARECOVERY, s.r.o. - Slovensky Odzyskiwanie danych - DATARECOVERY, s.r.o. - Polski